Bayrampaşa’da pişkin hırsız! Ev sahibiyle karşılaşınca verdiği cevap şaşırttı

Bayrampaşa’da bulunan bir binaya örümcek adam gibi tırmanan hırsız pencereden içeri giremeyince aşağı inmeye çalışırken, demir parmaklığa takılı kaldı. Ev sahibine yakalanan hırsız "Burada ne işin var?" sorusuna verdiği “Çay içmeye geldim” cevabı sonrasında meydan dayağı yedi.

GÜNDEM 13.06.2022, 09:37 13.06.2022, 12:22
Bayrampaşa’da pişkin hırsız! Ev sahibiyle karşılaşınca verdiği cevap şaşırttı

Hadise, geçtiğimiz gün saat 02.00 sularında Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, şüpheli kişi, hırsızlık yapmak için geldiği sokakta bir binayı gözüne kestirdi. Hırsız daha sonra seçtiği binaya yağmur borularına tutunarak örümcek adam gibi tırmanmaya başladı. Pencereden içeri giremeyen zanlı, geldiği gibi aşağıya indiği sırada demir parmaklıklara takılı kaldı. Kurtulmak için çabalarken ses çıkaran hırsız, giriş katında yaşayan ev sahibini uyandırdı.

Hırsızdan pişkin cevap

Ev sahibi hırsızın çıkardığı sesi duyarak, cama gitti. Bu sırada hırsız ile karşı karşıya gelen ev sahibi, ‘Sen kimsin, burada ne işin var’ diye sordu. Hırsızın pişkince bir tavırla ‘Üst komşuya çay içmeye geldim’ diyerek yanıt verdi. Ev sahibi yaşanan olayı evde bulunan oğlu Ali Dikmen’e haber verdi. Ali Dikmen hırsızlık yapmak için gelen kişiyi yakalayıp tekme tokat dövmeye başladı. Fakat bir süre sonra şüpheli zanlı Dikmen’in elinden kurtularak olay yerinden kaçtı.

Örümcek adam gibi binaya tırmandı

Hırsızın yağmur borularına binadan aşağıya inmesi bir binanın güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Videoda binaya tırmanan hırsız yeniden binanın yağmur borularına tutunarak aşağıya indiği görülüyor. O sırada dairede ikamet eden kişi hırsızı yakalayarak kaçmasını engellemeye çalışıyor. Hırsızın ise bir süre çabaladıktan sonra kendisi yakalayanın kişinin elinden kurtularak kaçtığı görüntüleniyor.

“Arbede yaşandı, elimden kaçtı”

Hırsıza müdahalede bulunan ev sahibinin oğlu Ali Dikmen “Gece saat 02.20 sularında binaya gelmiş, ben de oturuyordum. Şu sarı binadan bir kişi camdan aşağı inmeye uğraşırken, ayağı takılı kalıyor. Annem de bu kişiyi görünce, ‘Sen kimsin, nesin?’ diyor. Karşı tarafın verdiği cevap ise ‘Çay içmeye geldim’ diyor. Bu vakitte çay mı içilirmiş? Ben o sesleri duyunca direkt dışarı koştum. Aramızda biraz arbede yaşandı, daha sonrasında da elimden kaçtı, yakalayamadım” şeklinde ifade etti.

Ev sahibinin ihbarda bulunması üzerine olay yerine ulaşan polis ekipleri, hırsızı yakalamak için bölgede çalışma başlattı.

Yorumlar (0)