Bayrampaşa'da korkunç kaza: 2 ölü, 5 yaralı

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde aşırı süratli seyreden ticari araç viyadükte kontrolü kaybetti. İlk başta bariyerlere çarpan araç, takladan sonra çevrede tel çalışması ile uğraşan işçilerin üstüne savruldu. Kazada araç içinde bulunan 2 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine intikal eden sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.  

GÜNDEM 05.07.2022, 08:52 05.07.2022, 11:47
Bayrampaşa'da korkunç kaza: 2 ölü, 5 yaralı

Kaza, saat 01.30 civarında Bayrampaşa ilçesinde Edirne istikametinde meydana geldi. 

Kontrolden çıkan araç, çalışanların üzerine savruldu

Emre K. idaresindeki ticari araç, aşırı süratli bir şekilde girdiği viyadükte kontrolden çıktı. Önce bariyerlere çarpan otomobil, daha sonra viyadükte tel çalışması yapan çalışanların üstüne savruldu. Son olarak araç, tel sökümü işlemi yapan işçilerin vinç aracına çarptıktan sonra durabildi. Aracın ön tarafından bulunan Caner Ş. ve Emre K. yaşamını yitirdi. Arka koltuktaki 2 kişi ve 3 işçi ağır yaralandı. 

Kazayı fark eden vatandaşlar, hemen durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri araçta sıkışan 2 yaralıyı, bulundukları araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. 

Olayda ağır yaralanan 3 işçi, sağlık ekiplerince ilk müdahalesi bölgede yapıldıktan sonra tedavi için hastaneye kaldırıldı. 

“Burada bana da çarpsa öldürürdü” 

Tel çalışması ile uğraştıkları sırada aracın aşırı süratli bir biçimde üzerlerine geldiğini ifade eden işçi, “Biz bu alanda çalışıyorduk. Araba süratliydi. Sollama yapmaya çalıştı. Dengeyi kaybetti herhalde. Bariyerlere çarptı, ardından bize vurdu. Neyse ki o tarafa gelmedi. Ben aracı gördüğüm gibi yola attım kendimi. Burada bana da çarpsa öldürürdü. Aşırı süratliydi. 3 arkadaşımız olayda yaralandı” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)