Başkentteki kesik baş cinayeti aydınlatıldı

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde 9 Şubat'ta bulunan kesik baş ve kadın gövdesinin Melahat Ayhan'a ait olduğu tespit edildi. Melahat Ayhan'ın katil zanlısı olduğu belirlenen Mehmet Köse'nin ise olaydan bir gün sonra polise yakalanmamak için intihar ettiği ortaya çıktı.

GÜNDEM 14.02.2020, 11:00
Başkentteki kesik baş cinayeti aydınlatıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde metruk arazide bulunan kesik baş ve kadın bedeninin cinayete kurban giden Melahat Ayhan'a ait olduğu tespit edildi. Melahat Ayhan'ın katil zanlısını arayan polis ise Mehmet Köse'nin kendini asarak intihar ettiğini belirledi.

9 Şubat'ta Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan İmrahor deresi mevkisinde halı yıkama dükkanı olan bir vatandaş, arazideki köpeklerin kavga ettiğini gördü. Olay yerine giden vatandaş köpeklerin yanında derisi yüzülmüş halde bir insan başı olduğunu görünce durumu 155 Polis'e bildirdi.

Olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sabaha kadar süren çalışmalar sonucunda, cinayete kurban gittiği belirlenen kişinin vücut kısmını, olay yerine 600 metre uzaklıkta buldu.

Soruşturmayı derinleştiren Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde buldukları bıçak ve cesedin porselen dişlerinden yaptıkları çalışma ile kayıp olduğu ihbarı ile ailesince aranan 58 yaşındaki Melahat Ayhan'ın kimliğine ulaştı. Oğlu tarafından teşhis edilen ve sağ kolu olmayan cesedin Melahat Ayhan'a ait olduğu belirleyen Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Melahat Ayhan ile akraba olan ve yıllar önce evlenmek istemesine rağmen evlenemeyen 58 yaşındaki Mehmet Köse'nin izine ulaştı.

Mamak'ta bir gecekonduda saklandığı belirlenen Mehmet Köse'yi gözaltına almak için 10 Şubat'ta adrese giden Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısının cansız bedeni ile karşılaştı. Mehmet Köse'nin, saklandığı metruk evde kendini asarak hayatına son verdiği belirlendi.

Mehmet Köse ile Melahat Ayhan'ın başka kişilerle evlendikleri halde görüşmeye devam ettikleri, ikili arasında çıkan tartışmanın sonucunda olayın kavgaya dönüştüğü ve Mehmet Köse'nin Melahat Ayhan'ı öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi.

Yorumlar (0)