Başkent’e şehit ateşi düştü

Kuzey Irak’ta gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu’dan gelen acı haber Başkent’teki baba evine ulaştırıldı. Belediye ekiplerinin taziye çadırını kurduğu evde polis ve jandarma ekipleri de al bayrağı baba evine astı. İçişleri Bakanı Soylu ve emniyet müdürleri başta olmak üzere pek çok yetkili, baş sağlığı dilemek için Kanlıkuyu’nun baba evinin yolunu tuttu.

GÜNDEM 20.04.2022, 09:58 20.04.2022, 13:17
Başkent’e şehit ateşi düştü

Kuzey Irak’ın Avaşin, Basyan Zap bölgelerinde terör örgütü PKK’ya karşı başlatılan Pençe-Kilit operasyonundan yine bir şehit haberi geldi. Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından gerçekleştirilen roketatarlı saldırıda şehit düştü. Yetkili isimler Kanlıkuyu’nun şehadetini Başkent’in Yenimahalle ilçesi Güzelkaya Mahallesi Güventepe Caddesi’nde bulunan ailesine haber verdi. 



Baba evine Türk bayrağını silah arkadaşları astı

Jandarma ve polis ekipleri şehidin baba evine Türk bayraklarını astı, belediye ekipleri ise taziye çadırını kurdu. Acılı aileyi ilk ziyaret edenler arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, jandarma ve polis camiasından pek çok personel vardı. Kanlıkuyu’nun babasının da Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenildi. Şehit Teğmen Kanlıkuyu, evliydi ve eşi de hamileydi.







Yorumlar (0)