Bank Asya'nın kurucu ortağı enselendi!

Bank Asya'nın kurucu ortaklarından biri olan Kamil Yavuz M., Ankara'da FETÖ/PDY'ye yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında enselendi. 

GÜNDEM 07.11.2020, 11:50 07.11.2020, 11:52
Bank Asya'nın kurucu ortağı enselendi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde polis ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon gerçekleştirdi. Söz konusu operasyon sırasında firari olduğu tespit edilen Kamil Yavuz M. yakalandı. Söz konusu ismin, başkası için hazırlanmış bir kimlik ile yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. 

Bank Asya'nın kurucu ortaklarından biri 

Polis ekiplerinin yürüttüğü faaliyetler neticesinde Kamil Yavuz M.'nin, Bank Asya'nın kurucu ortaklarından biri olduğu belirlendi. Ayrıca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) himmet ağının kritik kişilerinden biri olduğu tespit edildi. 

ByLock kullanıcısı olduğu saptandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yöneticisi olduğuna dair hakkında birçok ifade bulunan Kamil Yavuz M.'nin ByLock kullanıcısı olduğu da saptandı. 

"Himmet paralarını legalleştirdi"

İzmir'de bir şüphelinin etkin pişmanlıktan yararlandığı ve Kamil Yavuz M.'ye ilişkin "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) himmet paralarını legalleştiren şahıstır." şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Öte yandan, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Kamil Yavuz M. hakkında verilmiş bir arama kaydının bulunduğu bildirildi. 

Kılık değiştirdiği tespit edildi

Ayrıca, Kamil Yavuz M.'nin hala Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) mali yapılanması içerisinde yöneticilik yaptığı ve şimdiye kadar enselenmemek için sürekli kılık değiştirdiği ve farklı adreslerde ikamet ettiği saptandı.

Yorumlar (0)