"Banabi deposunda cinsel istismar" iddiasına yanıt!

Yemeksepeti, "Banabi"nin deposunda 14 yaşında bir çocuğun cinsel istismara maruz kaldığına dair iddialar hakkında açıklama yaptı. 

GÜNDEM 18.08.2020, 16:20 18.08.2020, 16:22
"Banabi deposunda cinsel istismar" iddiasına yanıt!

Yemeksepeti'ne ait "Banabi"nin deposunda 14 yaşında olan bir çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı ileri sürüldü. 

Bunun üzerine Yemeksepeti'nden konuya ilişkin açıklama geldi. 

Söz konusu açıklamada, İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan "Banabi" deposunda, personelden birinin isminin cinsel istismar iddialarına karıştığı, bunun üzerine adli mercilere başvurulduğu ifade edildi. Depoda farklı mevkilerde çalışan 3 kişinin adli sürecin neticelenmesini beklemeden, "14 yaşındaki çocuğu taciz ettiği" ileri sürülen şahsa şiddet uyguladıkları belirtildi. 

Depo yetkilileri ile bölge müdürlerinin bu olayı gerekli yerlere ilettikten sonra hem ismi taciz iddialarına karışan kişinin hem de bu kişiyi darp eden işçilerin işlerine son verildiği kaydedilen açıklamada, bu iddianın ayrıntılı olarak soruşturulması amacıyla yetkili makamlar bilgi verildiği kaydedildi.

Kanunların dışında kalan tüm opsiyonların yok hükmünde olduğuna dikkat çekilerek, taciz iddiasının adli makamlarca detaylı bir şekilde incelenerek aydınlığa kavuşturulacağına inanıldığı ve kendileri tarafından da bu sürecin izleneceği ifade edildi. 

Yorumlar (0)