Balıkesir’de feci ölüm! 2 otomobil peş peşe çarptı

Balıkesir’de yolun karşısına geçmek isteyen bir vatandaş, iki otomobilin peş peşe çarpması sonrası olay yerinde yaşamını yitirdi. 

GÜNDEM 18.07.2022, 09:20 18.07.2022, 17:43
Balıkesir’de feci ölüm! 2 otomobil peş peşe çarptı

Yürek yakan kaza, Edremit ilçesi Akçay Mahallesi girişinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre Çanakkale-Balıkesir karayolu üzerinde seyir halinde bulunan E.D. yönetimindeki ticari taksi, aniden önüne çıkan 58 yaşındaki Fevzi Tenek’e çarptı. Ticari taksinin çarpması sonrası savrulan vatandaşa arkadan gelen 16 H 2141 plakalı otomobil de çarparak metrelerce sürükledi. Olayın ardından panikleyen araç sürücüsü İ.G., hızlanarak bölgeden kaçtı. 

Kazadan sonra kaçan araç sürücüsü yakalandı

Alınan ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Sağlık personelleri tarafından olay yerinde yapılan incelemede, Fevzi Tenek’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Tenek’in cansız bedeni, morga kaldırılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Öte yandan kaza sonrası olay yerinden kaçan araç sürücüsü İ.G. de kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. 

“Çok yakın olduğu için hızımı kesemedim”

Kaza sonrası polis ekiplerine ilk ifadesini veren taksi sürücüsü E.D., “Ben akaryakıt istasyonundan yeni çıkmıştım. Önümde bir dolmuş vardı. Manevra yapınca önümü zaten göremedim. Bir kişi aniden önüme çıktı. Çok yakın olduğu için hızımı kesemedim. Çarptıktan sonra hemen köşede durdum. Ben çarptıktan sonra arkadan gelen bir başka otomobil de şahsı altına alarak metrelerce sürükledi, ardından da olay yerinden uzaklaştı” iddiasında bulundu. 



Yorumlar (0)