Balıkesir'de feci kaza: 4 ölü, 48 yaralı!

Balıkesir'de Seyhan Müftülüğünün organize ettiği kültür turu yapan tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 48 kişi yaralandı.

GÜNDEM 11.06.2019, 09:45 11.06.2019, 10:20
Balıkesir'de feci kaza: 4 ölü, 48 yaralı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 48 kişi ise yaralandı.

Balıkesir Bandırma'da kültür turu yapan tur otobüsü ile bir otomobilin Edincik Kavşağı mevkisinde çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 30'dan fazla kişi ise yaralandı.

Bandırma-Çanakkale karayolunun Edincik Kavşağı mevkisinde meydana gelen kazada, sürücülerin kimlikleri henüz belirlenemeyen iki araçtan, Adana'dan Çanakkale'ye Seyhan Müftülüğü tarafından düzenlenen kültür turu için yola çıkanları taşıyan 33 YF 533 plakalı otobüs ile 10 PJ 443 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otobüs, çarpışmanın şiddetiyle devrildi.

Sümeyra Güller, Temel Gökçe ve Ahmet Toprak olay yerinde yaşamını yitirdi ve 49 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ekibi ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Hülya Seyhan da müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölü sayısı 4'e yükseldi.

Kaza neticesinde hastaneye 3 kişinin vefat etmiş olarak geldiğini söyleyen Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz, 38 kişinin de yaralı olarak hastaneye getirildiğini ifade ederek, "Bu yaralı hastalarımızdan 1'i tüm müdahalelere rağmen vefat etti. Bunun haricinde 37 hastamızdan 10'u hastanemize yatırıldı." dedi.

Yorumlar (0)