Bakırköy’de dehşet veren olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde bulundu

Bakırköy’deki bir evde göğüslerinden silahla vurularak öldürülmüş iki kişi bulundu. Eski sevgililerden Suna Tanrıkulu ağır yaralanırken, Alper Balcı ise yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 19.06.2022, 16:30
Bakırköy’de dehşet veren olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde bulundu

Hadise, 16 Haziran günü Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'ta 4 katlı binanın bodrum katında yaşandı. Alınan bilgiye göre, bir kafede garson olarak çalışan Suna Tanrıkulu (20) ve Alper Balcı (20) çifti ayrıldıktan sonra yeniden konuşmak için bir araya geldi. Söylenenlere göre, evden iki el silah sesinin geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi.

Problemleri çözmek için buluşmuşlardı

Eve gelen ekipler genç çifti problemlerini çözmek için buluştukları dairede kalplerinden vurulmuş halde buldu. Olayda Alper Balcı, yaşamını yitirirken kız arkadaşı Suna Tanrıkulu ise ağır yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri örnek topladı

Hastaneye götürülen Tanrıkulu'nun yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Ekipler ise çiftin ellerinden örnekler toplayarak, olayla ilgili inceleme başlattı.

“Bu evi onlara dayıları vermiş”

Mahalle sakinlerinden olan bir vatandaş ise, "Burada oturup oturmadıklarını bilmiyorum. Yani yüzlerini görsem belki tanırım. Ancak bu evi de onlara dayıları vermiş. Kendisi de burada değilmiş, memleketteymiş. Ben olay yaşandığında burada değildim, geldiğimde ise olay yeri inceleme ekipleri etrafı araştırıyordu. Gençlerin bir tanesi yoğun bakımdaymış, diğeri de ölmüş. Ağır yaralı olanı da ambulansla götürmüşler" dedi.

Yorumlar (0)