Bakırköy'de yayaların üzerine araç süren sanığın tahliyesine itiraz reddedildi!

İstanbul Bakırköy'de kız arkadaşını darp ettiği esnada müdahale eden vatandaşların üzerine aracını süren Görkem Sertaç Göçmen'in tahliyesine yapılan itiraz reddedildi.

GÜNDEM 07.01.2020, 18:12
Bakırköy'de yayaların üzerine araç süren sanığın tahliyesine itiraz reddedildi!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 2 Ekim 2018'de Görkem Sertaç Göçmen (22), kız arkadaşını bir alışveriş merkezinin önünde darp ederken çevredeki vatandaşların müdahale etmesine sinirlenerek aracını vatandaşların üzerine sürmüştü. Göçmen, bu olayda 8 kişiyi yaralamıştı.

Tahliyeye itiraz edilmişti

Annesinin hakim, babasının ise savcı olduğu öğrenilen Göçmen için 32 yıla kadar hapis cezası isteniyordu. Davanın dün görülen son celsesinde Göçmen'in tahliyesine karar verilmişti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Göçmen hakkında verilen tahliye kararına karardan kısa bir süre sonra itiraz etmişti.

Mahkeme heyeti itirazı reddetti

Başsavcılığın itiraz başvurusunu değerlendiren Bakırköy 10. Ağır Ceza Mahkemesi, "delillerin büyük oranda toplanmış olması, sanığın sabit ikametgah sahibi olup kaçma şüphesinin bulunmaması, tutuklamanın tedbir olup yargılamanın geldiği aşama itibariyle tutuklamadan beklenen faydanın sağlanmış olması" gerekçeleri ile yapılan itirazların reddedilmesine hükmetti.

Yorumlar (2)
Emin sabuncu 4 yıl önce
Adaletiniz batsın sizin.
Pelin 4 yıl önce
Allah sizin