Bakanlık duyurdu: Ödemeler ertelendi

Düzce'de faaliyet gösteren yükümlülerin, bu ayın sonuna dek vermeleri gereken bildirim ve beyannamelerin verilme süreleri ile bahse konu beyannameler üzerine tahakkuk edilecek olan vergilerin ödeme sürelerinin, bir ay ertelendiği açıklandı.

GÜNDEM 23.11.2022, 19:45 24.11.2022, 10:13
Bakanlık duyurdu: Ödemeler ertelendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Düzce'de faaliyet gösteren yükümlülerin, bu ayın sonuna dek vermeleri gereken bildirim ve beyannamelerin verilme süreleri ile söz konusu beyannameler üzerine tahakkuk edecek olan vergilerin ödeme sürelerinin, bir ay ertelendiği duyuruldu.

Bakanlıktan açıklama

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabı üzerinden, bugün (23 Kasım) merkez üssü Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde yaşanan depreme dair paylaşımda bulunuldu.

Depremin ardından yükümlülerin muhtemel mağduriyetlerinin önüne geçilmesinin hedeflendiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Düzce kentinde faaliyet gösteren yükümlülerin, bu ayın sonuna değin vermeleri gereken bildirim ve beyannamelerin verilme süreleri ile mevzubahis beyannameler üzerine tahakkuk edecek olan vergilerin ödeme süreleri, bir ay ertelenmiştir. Düzce'de yaşanan depremden etkilenen bütün yurttaşlarımıza geçmiş olsun temennilerimizi iletiriz."

Yorumlar (0)