Bakan Soylu duyurdu: Şüpheli suçunu itiraf etti

Süleyman Soylu, Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili bir şahsın gözaltına alındığını ve her şeyi itiraf ettiğini bildirdi. Soylu, "Kendisi her şeyi itiraf etti. Yangının çıktığı bölgeyle ilgili geçmiş zamanlardan kalan ticari bir anlaşmazlık nedeniyle, aile arasındaki bir anlaşmazlık nedeniyle kendisinin kızarak ateşe verdiğini hatta intihar da etmek istediğini dile getirdi." dedi.

GÜNDEM 23.06.2022, 19:17 23.06.2022, 20:28
Bakan Soylu duyurdu: Şüpheli suçunu itiraf etti

İçişleri Bakanı Soylu, Muğla'ya bağlı Marmaris ilçesindeki orman yangını ile ilgili bir şahsın gözaltına alındığını ve her şeyi itiraf ettiğini açıkladı.

Soylu: Her şeyi itiraf etti

Bakan Soylu, Hisarönü Mahallesi üzerindeki Yangın Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirdiği açıklamada, olayın başladığı gün bir şüpheli şahsın üzerinde durulduğunu, jandarma ile polis ekiplerinin şüpheli şahsın izinde olduklarını kaydetti.

Şüpheli şahsın 34 yaşında ve Marmaris doğumlu olan S.A. olduğunu ileten Soylu, şu sözleri sarf etti:

"Jandarma ve polis şüpheliyi biraz evvel yakaladı. Öte yandan, iki adet benzin bidonu da olay mahallinde bulundu. Kendisi de her şeyi itiraf etti. Yangının çıktığı bölgeyle ilgili geçmiş zamanlardan kalan ticari bir anlaşmazlık nedeniyle, aile arasındaki bir anlaşmazlık nedeniyle kendisinin kızarak ateşe verdiğini hatta intihar da etmek istediğini dile getirdi."

Yorumlar (0)