Bakan Pakdemirli'den ülke genelindeki yangınlara ilişkin açıklama

Bakan Pakdemirli, ülke çapında 28-29 Temmuz tarihleri arasında 21 ilde toplam 63 orman yangınının oluştuğunu belirterek, bu yangınlardan 42'sini kontrol altına aldıklarını duyurdu.

GÜNDEM 29.07.2021, 23:53 30.07.2021, 17:54
Bakan Pakdemirli'den ülke genelindeki yangınlara ilişkin açıklama

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesindeki yangın söndürülmeden ülkemizin birçok kentinden yangın haberleri geldi. Adana, Kayseri, Kütahya, Mersin, Osmaniye ve Uşak'ta birçok bölgede yangınlara karadan ve havadan müdahale edildi. Bazı bölgedeki yangınlar kontrol altına alınırken, diğer yerlerde söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2 günde 63 yangın

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Türkiye genelinde meydana gelen yangınlara dair bilgiler verdi.

Ülke çapında 28-29 Temmuz tarihleri arasında 21 kentte toplam 63 orman yangınının çıktığını dile getiren Pakdemirli, bu yangınlardan 42'sini kontrol altına aldıklarını kaydetti.

Bakan Pakdemirli, son durumu paylaştı

Pakdemirli, söz konusu paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Bu mücadelede başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm vatandaşlarımız; özenle, cansiparene, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaş veriyoruz. Tüm Türkiye'nin duaları bizlerle. Canımız yanıyor. Hepsini söndüreceğiz."

Yorumlar (0)