Bakan Nebati’den Erdoğan yorumu: “İyi ki diyecekler”

Türkiye’nin krizleri karşısında büyük bir irade gösterdiğini aktaran Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelecek nesillere işaret ederek, “‘İyi ki Recep Tayyip Erdoğan'ın torunu olmuşuz’ diyerek sevinecekler.” dedi.

GÜNDEM 23.11.2022, 17:38 24.11.2022, 17:18
Bakan Nebati’den Erdoğan yorumu: “İyi ki diyecekler”

555’inci yol dönümü kutlanan Atatürk Kültür Merkezi'nde Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün etkinliğinde açıklamada bulunan Bakan Nebati, yaşanan krizlere rağmen bütün bu gelişmelerin bir sonraki nesiller tarafından önemli bir dönüm noktası olarak görüleceğini ifade etti.

“'İyi ki Erdoğan'ın torunlarıyım' diyecekler”

Konuşmasında gelecek nesillere işaret eden Bakan Nebati, “Oluşturulan irade şu durumu oldukça iyi bilir. Kaderin üstünde bir kader vardır. Türkiye gösterilen irade sayesinde 21. yüzyılın ülkesi haline getirecek. Bu kader, 'Türkiye Yüzyılı' diye ifade edilirken, bunu dillendiren kişileri de hiçbir zaman yarı yolda terk etmeyecektir. Başaracağız. Yüzyılın sonuna geldiğimizde ise torunlarımız, bu ülke için emek veren bütün kahramanları öyle bir şekilde yad edecek ki, 'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğum için şükrediyorum, iyi ki 21. yüzyılda doğdum, iyi ki 21. yüzyıla imza atmış olan Recep Tayyip Erdoğan'ın torunlarıyım' diyecek.” dedi.

Yorumlar (0)