Bakan Nebati'den “uçakta tartışmaya” dair açıklama

Ankara-İstanbul uçağında meydana gelen tartışmaya dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Millet iradesini içine sindirememiş olan bir grubun sözlü ifadelerine maruz kaldım” dedi.

GÜNDEM 31.05.2023, 13:20 01.06.2023, 09:53
Bakan Nebati'den “uçakta tartışmaya” dair açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan uçakta tartışma görüntülerine dair açıklamada bulundu.

“Halkın iradesini içine sindirememiş bir kesimin sözlü ifadelerine maruz kaldım”

29 Mayıs 2023 Pazartesi günü Ankara-İstanbul arasında uçuş gerçekleştirecek olan uçakta yaşanan olayların tamamıyla çarpıtıldığını ifade eden Bakan Nebati, "Rötarın meydana gelme sebebi benmişim gibi davranıldı. Diğer yolcularla bana da ifade edildiği şekilde rötarın nedeni hava muhalefeti olmuştur. Kaldı ki ben uçakta yerime geçtikten sonra diğer kişilerin de binişlerini gerçekleştirmeyi sürdürdüğü görüntülerde de net bir şekilde görülmektedir. Uçakta yerime geçtiğim sırada, bir CHP milletvekilinin provokatif ifadeleri nedeniyle, halkımızın iradesini içine sindirememiş bir kesimin sözlü ifadelerine maruz kaldım.

Gecikmenin nedeni hava muhalefeti. Ancak buna rağmen, sanki benden dolayı oluyormuş gibi bir algı oluşturmaya uğraştılar. Bu durum üzerine, bu kişilere meydana gelen rötarın nedeni ve milletimizin demokratik tercihlerini kabullenmeleri gerektiğini net olarak dile getirdim. Bu hatırlatma yalnızca bu birkaç kişiye yönelik oldu” dedi.

Yorumlar (0)