Bakan Nebati'den Güldür Güldür paylaşımı: "Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim"

Güldür Güldür Show isimli programda yayınlanan ve kendisinin taklidinin yapıldığı skecin fragmanını resmi hesabından paylaşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Keyifle izledim, eğlendim ve güldüm ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" şeklinde bir yorum yaptı. Daha önce skeçle ilgili sansür iddiaları gündem olmuş fakat kanaldan gelen açıklamada bu iddialar yalanlanmıştı.

GÜNDEM 15.05.2022, 10:15
Bakan Nebati'den Güldür Güldür paylaşımı: "Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim"

Güldür Güldür Show isimli komedi programında Sağlık Bakanı Fahreddin Koca'dan sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı bir skeç daha yayınlandı.

Sansür iddiası gündem olmuştu

Daha önce fragmanı yayınlanan skecin geçen haftaki bölümde yayınlanması bekleniyordu. 305'inci bölümde skecin yer almaması sonrasında sansür iddiaları gündem olmuş ve Fatih Altaylı'nın sorusunun ardından kanal yönetimi "Herhangi bir şeyi sansürleyecek olsak, programın yarısını neredeyse tanıtımda paylaştığımız bir skeci sansürlemezdik. Tanıtıma en başından koymazdık. Bu bilgiyi Güldür Güldür'ün yapımcılarından da ayrıca teyit edebilirsiniz, söz konusu programda siyasi skeçlerin yer almasından rahatsız olmadık. Tam tersine, siyasi hicivin unutulduğu Türkiye’de bu geleneğin devam etmesini istedik. Şu ana kadar da tek bir tanesine bile dokunmadık. Bir tekini dahi çıkarmadık.” açıklamasını yapmıştı. 

Bakan Nebati’den skeç yorumu: “Gözlerdeki ışıltıyı göremedim”

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ilgili skecin fragmanını alıntılayarak "Keyifle izledim, eğlendim ve güldüm ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" şeklinde bir yorum yaptı.

Yorumlar (0)