Bakan Muş duyurdu: Ele geçirilen en büyük miktar

Mehmet Muş, Gümrük Muhafaza personelleri tarafından, İstanbul Ambarlı Limanı'nda 2 ton 91 kilo ağırlığında, 12,3 milyon tane captagon hapın yakalandığını bildirdi. Muş, "Bugüne dek Türkiye'de ele geçirilen en yüksek miktarda captagon yakalamasında görev yapan Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza personellerini kutluyorum." dedi.

GÜNDEM 27.08.2022, 21:49 27.08.2022, 21:59
Bakan Muş duyurdu: Ele geçirilen en büyük miktar

Ticaret Bakanı Muş, Gümrük Muhafaza personelleri tarafından, İstanbul Ambarlı Limanı'nda 2091 kilogram ağırlığında, 12,3 milyon tane captagon hapın yakalandığını bildirdi.

Bakan Muş duyurdu

Muş, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, Gümrük Muhafaza personelleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu yakalamasına dair bilgi verdi.

Ticaret Bakanlığı'na bağlı olan Gümrük Muhafaza personellerinin 27 Ağustos'ta tarihi bir uyuşturucu operasyonuna daha imza attığını kaydeden Muş, "İstanbul Ambarlı Limanı'na ulaşan ve transit olarak ülke dışına gidecek olan konteynere gerçekleştirilen operasyonda 2091 kilogram ağırlığında, 12,3 milyon tane captagon hap yakalandı. Uyuşturucu kaçakçılığını organize ettiğinden şüphelenilen yabancı uyruklu kişi ülke dışına kaçmaya çalışırken havaalanında yakalandı. Bugüne dek Türkiye'de ele geçirilen en yüksek miktarda captagon yakalamasında görev yapan Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza personellerini kutluyorum." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)