Bakan Koca: Her anne, annelerin en güzelidir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 Mayıs Anneler Günü sebebiyle bir açıklama paylaşarak, tüm annelerin bu özel gününü tebrik etti. 

GÜNDEM 08.05.2022, 17:40 09.05.2022, 09:29
Bakan Koca: Her anne, annelerin en güzelidir

8 Mayıs Anneler Günü, tüm Türkiye’de coşku içinde kutlanmaya devam ediyor. Anneler için ülke genelinde çeşitli organizasyonlar düzenlenirken, aileler de çeşitli hediyeler alarak annelerinin yüzünü güldürüyor. Anneler Günü sebebiyle spor camiasından siyaset dünyasına kadar pek çok kutlama mesajı paylaşılırken, bu isimlerden biri de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. 


 

“Kalbinde sevgisini hiç eksik etmeyen değerli annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum”

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama paylaşarak tüm annelerin bu özel gününü tebrik eden Bakan Koca, “Şehit anneleri, sağlık personellerimizin anneleri ve çocuğu tedavi altında olan annelerimiz başta olmak üzere, kalbinde sevgisini hiç eksik etmeyen değerli annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İnsanlardaki hayat gücü, değerli annelerimizin sonsuz sevgisinden beslenir. Her anne, annelerin en güzelidir” ifadelerine yer verdi. Bakan Koca’nın bu açıklaması çok sayıda beğeni ve teşekkür mesajı aldı. 

Yorumlar (0)