Bakan Koca, hakkındaki iddialara çok sert çıktı

Bakan Koca, sosyal medya platformlarında yer alan 'kendisinin ve ailesinin aşı yaptırmadığı' iddialarını sert bir dille yalanladı.

GÜNDEM 25.08.2021, 22:38 26.08.2021, 17:52
Bakan Koca, hakkındaki iddialara çok sert çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya mecralarında kendisinin ve ailesinin aşı yaptırmadığına yönelik iddialara sert bir dille cevap verdi.

"Türkiye’de ilk aşıyı ben yaptırdım"

Bakan Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: 

"Kim olduğu şüpheli iki kişi, ailemden hiç kimsenin, hatta benim bile aşı olmadığımı ifade etmiş. Nerede? Sosyal medyada platformlarında. Türkiye’de ilk aşıyı ben yaptırdım. Ailemin her bir ferdi de aşısını yaptırdı. İsim yakıştırma, hesap sahte dahi olsa bu iddia insana yakışır mı?"
 

Kim olduğu şüpheli iki kişi, ailemden kimsenin hatta benim aşı olmadığımı söylemiş. Nerede? Sosyal medyada! Türkiye’de ilk aşıyı ben oldum. Ailemin her ferdi de aşısını yaptırdı. İsim yakıştırma, hesap sahte bile olsa bu iddia insana yakışır mı?

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 25, 2021

Ne olmuştu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin merkezli ilaç firması SinoVac'ın geliştirdiği COVID-19 (yeni tip koronavirüs) aşısı CoronaVac'ın ilk dozunu 13 Ocak 2021 tarihinde, ikinci dozu ise 10 Şubat 2021 tarihinde yaptırmıştı.

Yorumlar (0)