Bakan Koca'dan sert tepki

Fahrettin Koca, toplam aktif koronavirüs vaka sayısının 17 bin 259 olduğunu açıkladı. Koca, "Durumu ağır olan ve koronavirüs ile savaşta bizi başarısızmışız gibi gösterecek bilgi kırıntılarına dahi ne yazık ki hastalık derecesinde takıntılı olan kişilere de acil şifalar diliyoruz." dedi.

GÜNDEM 30.04.2022, 23:04 03.05.2022, 11:04
Bakan Koca'dan sert tepki

Sağlık Bakanı Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, koronavirüs verilerinin kayıt altına alındığı sistemler arasında, 14 Nisan tarihinden bu yana yaşanan senkronizasyon hatası sebebiyle aktif vaka sayısının sayısal olarak mümkün olmayacak bir şekilde eksiye inmesi neticesinde fark edildiğini kaydederek, "Sorun çözülmüştür. Aktif vaka sayımızın toplamı 17 bin 259'dur." bilgisini aktardı.

"Onlara da acil şifalar diliyoruz"

İyileşen hasta sayılarının yeni vaka sayısının üzerinde olduğunu kaydeden Koca, "Aktif vaka sayıları hızlı bir şekilde düşüyor. Hastalarımıza bir kez daha geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz. Durumu ağır olan ve koronavirüs ile savaşta bizi başarısızmışız gibi gösterecek bilgi kırıntılarına dahi ne yazık ki hastalık derecesinde takıntılı olan kişilere de acil şifalar diliyoruz." yorumunda bulundu.
 

Yorumlar (0)