Bakan Koca'dan ilgi uyandıran paylaşım

Fahrettin Koca, sağlık personellerinin özlük haklarına dair yönetmeliğin yayımlanmasına çok az bir süre kaldığını belirtti.

GÜNDEM 12.08.2022, 00:10 12.08.2022, 00:14
Bakan Koca'dan ilgi uyandıran paylaşım

Sağlık Bakanı Koca, hususa dair kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "Carpe diem. Beklediğin o anı yaşa. Yönetmeliğin yayımlanmasına çok az kaldı." ifadelerine yer verdi.

15 Ağustos'u işaret etmişti

Bakan Koca, daha evvel basın mensuplarının, sağlık personellerinin özlük haklarına dair sorusuna, "Yeni bir yönetmeliği hazırlamış durumdayız. Adaleti sağlamaya, emeğe karşılığını vermeye çalışıyoruz. Taslak ilgili kurumların da görüşlerine açılmış durumda. Yakın bir süre içinde yayımlanarak 15 Ağustos tarihinde devreye girecek. Sağlık personellerimizin ve hekimlerimizin memnuniyeti ile problemler çok daha kolay bir şekilde çözülecek." cevabını vermişti.

"Son 2,5 senenin ağır koşullarında yıprandılar"

Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden daha evvel de "Sağlıkta çözülemeyecek hiçbir problemimiz yok. Çareleri ya uygulamaya konuldu veyahut konulmak üzeredir. Sağlık personellerimiz son 2,5 senenin ağır koşullarında yıprandı. Gerçekleştirilen iyileştirmeler 15 Ağustos tarihinde herkes için gözle görülür bir hale gelecektir. Sizler için de üstümüze düşen her şeyi hızlı bir şekilde yapıyoruz." paylaşımında bulunmuştu.

Yorumlar (0)