Bakan Hulusi Akar'dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu'nun fotoğrafını paylaşarak başsağlığı diledi.

GÜNDEM 11.10.2019, 07:15
Bakan Hulusi Akar'dan başsağlığı mesajı

Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu için başsağlığı mesajı yayımlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kahraman askerimiz için Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı ve sabır diledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın mesajı Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından da paylaşıldı. Paylaşımda, Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü YPG/PKK mensubu teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Topçu'nun şehit olduğu bildirildi.

Mesajında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" başlığıyla yayımladığı mesajında, Barış Pınarı Harekatı şehidi Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu'nun fotoğrafına da yer verdi.

Yorumlar (0)