Bakan Dönmez’den Ispartalılara elektrik faturası müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Isparta’da günlerce süren elektrik kesintileri sebebiyle vatandaşların elektrik faturalarının 1 ay boyunca tahsil edilmeyeceğini dile getirdi. 

GÜNDEM 08.02.2022, 16:32 09.02.2022, 14:53
Bakan Dönmez’den Ispartalılara elektrik faturası müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez, günlerce süren elektrik kesintileriyle mücadele eden ve hayatın adeta durma noktasına geldiği Isparta için müjdeli haberi verdi. Ispartalılar, uzun süredir nedeni bilinmeyen kesintilerle mücadele ediyor ve elektriği kullanamıyorken Bakan Dönmez de elektrik faturası tahsilatlarının 1 ay süreyle ertelendiğini duyurdu. 



7 köyde elektrik çalışması devam ediyor 

Şehir merkezi ve merkeze bağlı pek çok ilçede açılan elektrik hatlarıyla birlikte vatandaşların rahat nefes aldığı Isparta’nın bazı köylerine elektrik hala verilebilmiş değil. AFAD Kriz Merkezi’nde basın mensuplarına konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Dönmez, 3 Şubat’ta şehir genelinde başlayan elektrik kesintileri sebebiyle 113 bin vatandaşın mağdur olduğunu fakat şu an gelinen noktada elektrik verilemeyen yalnız 7 köy kaldığını bildirdi ve ekledi: “Kalan 7 köye elektrik vermek için çalışmalar devam ediyor.” 

Yorumlar (0)