Bakan Dönmez'den Kılıçdaroğlu'na: Elektrik kesik değildi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği Keçiören'deki eve gittiklerini belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, iddia edildiği gibi elektriklerin kesik olmadığını bildirdi. Yaptıkları incelemeler sonunda o gün elektriklerin kesin olmadığını belirlediklerini aktaran Dönmez, "Elektrik kesik değildi, ışıkları neden açmadınız?" diyerek Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu, bu ifadelere sert tepki gösterdi.

GÜNDEM 24.04.2022, 22:53 24.04.2022, 23:08 Hakan Öksüz
Bakan Dönmez'den Kılıçdaroğlu'na: Elektrik kesik değildi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de son aylarda elektrik faturalarına getirilen fahiş zamları protesto etmişti. 

Ülkede elektrik faturalarını ödeyemeyen yüz binlerce kişi olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, bu durumu protesto etmek için elektrik faturasını ödemeyeceğini söylemişti. Önceki günlerde evinin elektriği kesilen Kılıçdaroğlu, eşiyle beraber göründüğü videoda, "1 hafta karanlıkta kalacağız." ifadesini kullanmıştı.

"O evi ziyaret ettik, elektrik kesilmemişti"

Keçiören’de bir evin elektriğinin 4 aydır kesik olduğunu söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, bunun bir utanç manzarası olduğunu belirtmişti. Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği eve gittiklerini kaydeden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektriğin 23 Nisan 2022 itibarıyla kesik olmadığını bildirdi. 

"Işıkları neden açmadınız?" 

Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Dönmez, CHP liderine, "O gece elektrikler gerçekten kesik miydi?" sorusunu yöneltti. Kılıçdaroğlu'nun kendini bilinçli olarak karanlığa gömüp gömmediğini merak ettiklerini kaydeden Bakan Dönmez, "Elektriklerin kesik olmamasına rağmen ışıkları neden açmadınız?" diyerek CHP liderine yüklendi.

Kılıçdaroğlu sert tepki gösterdi!

Bakan Dönmez'in bu ifadelerine sert tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İşte Erdoğan’ın enerji bakanı. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)