Bakan Akar, Pençe-Kılıç toplantısında: Bilgi aldı, talimat verdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kılıç Hava Harekatı bölgesinde görevli birlik komutanları ile videokonferans toplantısı yaparak bilgi aldı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile kuvvet komutanları da toplantıda hazır bulundu.

GÜNDEM 28.11.2022, 17:31 29.11.2022, 17:23 Hakan Öksüz
Bakan Akar, Pençe-Kılıç toplantısında: Bilgi aldı, talimat verdi

Irak ve Suriye'nin kuzey bölgelerindeki terör varlığını sonlandırmak için başlatılan Pençe-Kılıç Hava Harekatı devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) belirlenen hedefleri başarılı şekilde vuruyor. Kuvvet komutanları ile birlikte sınır hattında bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, harekatın gidişatına dair kamuoyunu bilgilendiriyor.

Birlik komutanları ile görüştü

TSK komuta kademesi ile birlikte denetimler yapan Bakan Akar, sınır bölgesindeki birliklerin komutanları ile görüşerek bilgi alıyor. Edinilen bilgilere göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır hattındaki birlik komutanlarıyla yeni bir videokonferans toplantısı yaptı. Toplantıda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları da yer aldı.

Sınır hattında görev yapan birlik komutanlarına talimatlar veren Hulusi Akar, operasyonlara dair mevcut durum hakkında bilgiler aldı. Bakan Akar'ın bölgedeki temaslarının devam edeceği kaydedildi.

Yorumlar (0)