Bakan Akar: 184 terörist etkisiz hale getirildi

Erdoğan, Hulusi Akar ile telefonda görüşerek, havadan ve karadan vurulan hedeflere, süren çalışmalara ve öldürülen teröristlere dair bilgi alarak, talimatlar verdi. Bakan Akar, "Pençe-Kılıç Hava Harekatı'nın başlangıcından şu ana dek uçaklar ve kara ateş destek vasıtaları tarafından 184 terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.

GÜNDEM 21.11.2022, 22:45 21.11.2022, 23:13
Bakan Akar: 184 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile birlikte Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na geldi.



184 terörist öldürüldü

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in karşıladığı Bakan Akar, beraberindeki TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) komuta kademesi ile birlikte Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Merkezi'ne indi.

Akar, PKK/YPG terör örgütü tarafından hudut hattında yapılan saldırılar, birliklerin çalışmaları ve sahadaki son duruma dair hudut hattındaki birliklerin komutanlarından bilgi edindi. 

Akar, Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik olarak düzenlenen Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne değin uçaklar ve kara ateş destek vasıtaları tarafından 184 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Başarı diledi

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüşen Bakan Akar, havadan ve karadan vurulan hedeflere, süren çalışmalara ve öldürülen teröristlere dair bilgi verdi.

Erdoğan da Akar ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin bulunduğu toplantıda, talimatlar verdi, askerlere başarı temennilerini iletti.

Yorumlar (0)