Bahçeli’den deprem açıklaması

Kahramanmaraş merkezli deprem hakkında açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, "Türkiye, Marmara ve Erzincan depreminin ardından en feci doğal afetle karşı karşıya gelmiştir. Gün bir araya gelme günüdür. Bugün kenetlenme ve kucaklaşma günüdür" dedi.

GÜNDEM 07.02.2023, 11:18
Bahçeli’den deprem açıklaması

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli ve 10 kentte hissedilen deprem ile ilgili konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Bilanço çok ağır”

Kahramanmaraş’ın ilçesi Pazarcık merkezli 7,7 şiddetindeki deprem 10 kenti vurdu. Yaşanan felaketle ilgili siyasilerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Gün bir olma birlikte durma kenetlenme ve aynı düşünceyle kucaklaşma günüdür. İlk olarak şunu dile getirmek istiyorum. Çözemeyeceğimiz hiçbir problem Allah'ın izni ve inayetiyle bulunmamaktadır.

Ne yazık ki bilanço her iki depremde de oldukça ağırdır. Olumsuz hava koşullarından ötürü çalışmalar zorlukla sağlanmaktadır. Türkiye, Marmara ve Erzincan depreminin ardından en feci doğal afetle karşı karşıya gelmiştir. Depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Yaralananlara ise acil şifalar diliyorum. Arama ve kurtarma çalışmalarına MHP olarak destek sağlayacağız " dedi.

Yorumlar (0)