Bahçeli, muhalefete ‘elektrik’ üzerinden yüklendi!

Yapılan zamları protesto etmek için faturasını ödemeyen ve bu sebeple kısa süre önce elektriği kesilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı açıklama ile muhalefete yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Karanlığa umut bağlayanlar, bir kez daha mağlup olacaktır” ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 22.04.2022, 17:53
Bahçeli, muhalefete ‘elektrik’ üzerinden yüklendi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu isim vermeden sert sözlerle eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kendi iradeleriyle evlerinde ışıksız kalıp vatandaşın ışığını da söndürmeyi hedefleyenlere Türk milleti izin vermez, kendilerini o içindeki bulundukları karanlığa ilelebet mahkûm eder” ifadelerini kullandı. 

Bahçeli’den sert açıklamalar

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, “Ülkemizin aydınlık geleceğini baskılamaya ve üzerini kapatmaya teşebbüs etmek, gazi sıfatına sahip olan meclisimizin sunduğu emanetlere karşı ahlaksız bir harekettir” dedi. 

“Kendi iradeleriyle hanelerinde ışıksız kalıp, vatandaşlarımızın da ışığını söndürmeyi hedef edinenlere yüce Türk milleti izin vermeyecektir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, açıklamalarının devamında ise şu ifadelere yer verdi:
“Kendi iradeleriyle hanelerinde ışıksız kalıp, vatandaşlarımızın da ışığını söndürmeyi hedef edinenlere yüce Türk milleti izin vermeyecektir. Milletimiz, onların kurdukları kumpaslarını ve ürettikleri oyunları, zamanı gelince kendilerine iade edip topunu birden hak ettikleri o uçsuz bucaksız karanlığı mahkûm edecektir.”

Yorumlar (0)