Bahçeli'den bayram mesajı: Çatık kaşlar bayramın erdemi ile telafi edilsin

Ramazan Bayramı için bir mesaj paylaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bayramların küsleri barıştıran, kırgın gönülleri buluşturan bir vahası olduğunu dile getirdi. Asık yüzlerin ve çatık kaşların bayramın erdemi ile telafi edilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli iç ve dış mihraklara milli birliğin sarsılmaz duruşuyla karşı gelmekten başka bir seçenek olmadığını belirtti. Kovid-19’un etkilerinin yavaş yavaş ortadan kalktığını belirten Bahçeli “Özlemini uzun zamandır hissettiğimiz görüşmeler yurdumuzun her yerini tıpkı bir gökkuşağı gibi kaplayacak” sözlerine yer verdi.

GÜNDEM 30.04.2022, 17:33
Bahçeli'den bayram mesajı: Çatık kaşlar bayramın erdemi ile telafi edilsin

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala siyasi isimlerden de bayram mesajları gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bayram mesajı paylaşarak bayram günlere ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Bayramların küsleri barıştıran, kırgın gönülleri buluşturan bir vahası olduğunu dile getirdi.

“Asık yüzler ve çatık kaşlar bayramın erdemi ile telafi edilsin”

Kargaşaya umut bağlayanlara, kavgada gelecek arayanlara karanlığı ve karışıklığı geçim kaynağı olarak görenlere en kalıcı mesajın ruh ve mana enginliği olduğunu vurgulayan Bahçeli Asık yüzlerin, çatık kaşların, soğuk bakışların, sıkılı yumrukların bayram günlerinin erdem ve esenliği ile telafi edilmesinin en samimi dileği olduğunu dile getirdi.

“İç ve dış mihraklara milli birliğimizin sarsılmaz duruşuyla karşı gelmekten başka bir seçenek yoktur”

Bayramın sağduyunun münasebeti, sabrın mükafatı, saadet ve selametin mümtaz bir dönemi olduğunu vurgulayan Bahçeli, her şeyde ve hepsinden önce bayramın milli ve manevi kucaklaşmanın müstesna bir müjdesi olduğunu dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti:

Maruz kalınan çetrefilli ve çetin meselelerin karşısında bu kutlu günlere ihtiyaç duyduğumuz oldukça açıktır. Bizim bayramımız ve bayrağımız birdir. Türk milletinin varlık haklarına ve hayatlarına musallat olmuş çevrelerin kardeşlik gücüyle ve milli birlikle etkisiz hale getirileceğine ve bayramın muhabbet gücüyle gücümüze güç katacağına olan inancım tamdır. Geçmişten husumet çıkararak aziz atalarımızı karalamak isteyen küstah ve sorumsuz zihniyetlere karşı gönül gönüle ve el ele mukabele etmek zorundayız. Türkiye’nin yabancı başkentlerde projelendirilen senaryolar ile önünü kesmek isteyen ve ömrünü kısaltma amacıyla varlığını sürdüren iç ve dış mihraklara milli birliğimizin sarsılmaz duruşuyla karşı gelmekten başka bir seçenek yoktur.

“Ülkemize hiçbir odak ve hiç kimse pranga vuramayacak ve engel olamayacaktır”

Türkiye’deki iç ve dış huzurun dikkatle muhafaza edilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli sözlerine şu şekilde devam etti:

Yükselen ve büyüyen, çekim alanı ve cazibesi sürekli olarak genişleyen ülkemize hiçbir odak ve hiç kimse pranga vuramayacak ve engel olamayacaktır. Birbirimizden feyiz alıp birbirimize dayanarak sevgi ve hoşgörü çemberimizi daha da genişleterek nefret ve öfkenin esiri olmuş siyasi kötürümlerin tuzaklarını bozacağız. Türkiye’ye düşman olan kimseleri savunanların Türk milletini inciterek inkara kalkışmalarını da elbette unutmayacağız.

“Özlemini uzun zamandır hissettiğimiz görüşmeler yurdumuzun her yerini tıpkı bir gökkuşağı gibi kaplayacak.”

Kovid – 19 sürecinin başarı ile sona ermesi ile beraber bu bayramda artık vuslat güneşi doğacak ve küçükler sevilip büyükler ziyaret edilebilecek. Mesafeler ortadan kalkacak, özlemini uzun zamandır hissettiğimiz görüşmeler, buluşmalar ve sıcacık gülüşmeler umarım yurdumuzun her yerini tıpkı bir gökkuşağı gibi kaplayacaktır.

Türk milletinin bayramını tebrik ediyorum

İlk olarak kahraman şehitlerimizi rahmet ile anıp, şehit anne ve babalarımızın ve şehit yakınlarımızın bayramlarını can-ı gönülden kutluyorum. Gazilerimize en iyi dileklerimi sunarak tedavileri süren kardeşlerimize de iyi bayramlar dileyerek bayramlarını kutluyorum. Yurt içinde ya da yurt dışında nerede yaşadığından bağımsız olarak hayatın yükünü bir şekilde omuzlanmış olan değerli vatandaşlarımın, Türk – İslam aleminin ve büyük Türk milletinin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Umarım her günümüz bayram olur. Allah yar ve yardımız olsun. Umarım ki bu bayramda uzatılan hiçbir el geri çevrilmez. Kardeşliğimiz ve barışımız ebediyen devam eder.

Yorumlar (0)