Bağcılar'da polislere saldıran hainler yakalandı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde düzenlenen saldırı sonucu bir polis şehit oldu. Bunun üzerine 3 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 18.07.2020, 17:15 18.07.2020, 17:20

Olay, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde meydana geldi.

100. Yıl Mahallesi'nde polislere yönelik saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırı sonucu iki polis memurunun yaralandığı bildirildi. 

Polis aracında bulunan Yunus Nacar kolundan yaralanırken, Erkan Gökteke ise göğsünden yaralandı. Hastaneye kaldırılan polislerden Erkan Gökteke, tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. 

Güvenlik kuvvetleri, şüphelileri yakalamak üzere operasyon başlattı. Helikopter ile desteklenen operasyon sırasında O.I, S.B ile K.A'nın gözaltına alındığı ifade edildi.

Öte yandan, şüpheliler tarafından kullanılan iki silah bulundu. Diğer silah ise çöp kutusunda ele geçirildi. 

Valilik: Narkotim ekibine düzenlendi 

Söz konusu hain saldırıya ilişkin İstanbul Valiliğinden açıklamada geldi. 

Açıklamada, İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde yankesicilik, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığı dâhil 75'ten fazla suç kaydına sahip olan firari şüphelinin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma yürütüldüğü, saat 14.00'da narkotim ekibine yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildiği ve iki polis memurunun yaralandığı ifade edildi. 

"Yaralı memurun tedavisi sürüyor"

Hastaneye kaldırılan polis memuru Erkan Gökteke'nin şehit olduğu belirtilen açıklamada, kolundan yaralandığı öğrenilen polis memuru Yunus Nacar'ın tedavisinin sürdüğü kaydedildi. 

"Firari şüpheli için operasyon başlatıldı"

Açıklamada, polis memurlarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştiren şüpheli S.B'nin silahıyla beraber yakalandığı aktarılarak, K.A. ile O.I'nın bir silahla yakalandıkları ifade edildi.

"Biri pompalı tüfek olmak üzere 3 silah bulundu"

Firari şüpheli R.B'nin yakalanması amacıyla operasyon düzenlendiği belirtilen açıklamada, saldırıda kullanılan üç silahın bulunduğu, bunlardan birisinin pompalı tüfek olduğu belirtildi. 

Açıklamada, alçak saldırı sonucu şehit olan polis memuru Erkan Gökteke'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dilenirken, yaralı polis memuru Yunus Nacar için de şifa dilendi. 

Yorumlar (2)
Cengiz Alp 4 yıl önce
İyice geberteydiniz şerefsizleri. Ağızlarını burunlarını iyice hoşaf edeydiniz.
Muhammet UTKU 4 yıl önce
Öldürün o... çocukları..!!!