BAE'nin köpeğinden şerefsizce paylaşımlar!

BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed'in köpeği sözde gazeteci Hamad Al Mazrouei, İzmir'deki deprem ile alay etti, Erdoğan'a hakaretler yağdırdı.

GÜNDEM 31.10.2020, 13:33
BAE'nin köpeğinden şerefsizce paylaşımlar!

Türkiye ile ilişkileri Cemal Kaşıkçı cinayeti sebebiyle iyice bozulan Suudi Arabistan ve Doğu Akdeniz'deki anlaşmazlık nedeniyle sorun yaşadığı Yunanistan dahi İzmir depreminde Türkiye'ye başsağlığı dileğinde bulunurken, hiçbir açıklama yapmayan BAE, fonlandığı sözde gazeteci Hamad Al Mazrouei'nin ağzından Türkiye'ye, İzmir'e ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaretlerde bulundu.

BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed'in köpeği Hamad Al Mazrouei, "Bugün Cuma" diye başladığı twitinde "Türkiye, Fransa'nın camileri yıktığını iddia ediyor. Allah İzmir'de cevapladı." şeklinde alçak saldırıda bulundu.

BAE'nin birçok yerde çanına ot tıkayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her gün sosyal medya hesaplarından hakaretler yağdıran Hamad Al Mazrouei, deprem sonrasında da saldırılarını sürdürdü.

Daha önce de Hicaz topraklarının asıl sahiplerinin Yahudiler olduğunu, Hz. Muhammed'in 629 yılında Hayber Yahudilerini kovarak büyük bir haksızlık yaptığını, Yahudilerden özür dilenip onlara vatandaşlık ve tazminat verilmesi gerektiğini belirterek Hz. Muhammed adına tüm Yahudilerden özür dileyen Hamad Al Mazrouei, gelen tepkiler üzerine "açıklamalarının sadece kendi fikirleri olmadığı, Zayed'in emri ile bu açıklamayı yaptığı" imasında bulunmuştu.

Yorumlar (0)