Babasının damdan atmaya çalıştığı küçük kızın “Baba yapma” feryadı!

Adana’nın Seyhan ilçesinde eşiyle tartışan bir şahıs, rehin aldığı 4 yaşındaki kızını damdan atmaya çalışırken çocuğun feryatları, çevredekileri ağlattı.

GÜNDEM 14.04.2021, 15:31 15.04.2021, 11:01
Babasının damdan atmaya çalıştığı küçük kızın “Baba yapma” feryadı!

Adana’da meydana gelen ve yürekleri burkan olayda, eşiyle tartışan bir adam, eşini ve çocuğunu rehin alarak dama çıkardı.

“Babacığım lütfen beni atma, lütfen eve gidelim”

Okulda bir kantin işletmecisi olan ve psikolojik problemler yaşadığı belirlenen Mustafa A., geçtiğimiz günlerde Eda A. ile tartışma yaşamaya başladı. Bugün öğle saatleri sıralarında eşiyle tekrar tartışma yaşayan Mustafa A., eşini ve kızını rehin alarak dama çıkardı. Mustafa A.’nın kendisine zarar verdiğini gören çevredeki vatandaşlar, hemen polise ihbar etti. 

Eşinin dalgınlığından faydalanarak kendisini kurtaran anne Eda A., sokağa çıkarak etrafta bulunan insanlardan yardım istedi.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, dama çıkarak 4 yaşındaki küçük çocuğu aşağıya atmaya girişen Mustafa A.’yı ikna etmeye çalıştı.

İkna olmakta direnen Mustafa A., 4 yaşındaki kızını aşağıya sarkıtıp tehditler savurdu. Büyük korku yaşadığı gözlenen küçük kızın, “Baba lütfen beni atma, lütfen evimize gidelim” sözleri çevredeki vatandaşların ağlamasına sebep oldu.

Ardından Mustafa A.’nın kayınpederi ile birlikte eşi Eda A., Mustafa A.’yı ikna etmek için dama çıktığı belirtildi. Anne Eda A., babasıyla beraber 4 yaşındaki kızını kurtarmak için Mustafa A’ya müdahale etmeye çalıştı. 

O esnada polis ekiplerinin, kucağındaki çocuğu aşağıya atmaya girişen Mustafa A.’ya müdahalesi sonrası 4 yaşındaki Ela A. kurtarıldı. Anne ve 4 yaşındaki Ela A. ambulans ile hastaneye kaldırılırken Mustafa A. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)