Babasını ve babaannesini öldüresiye döven zanlı yakalandı!

İzmir’de yaşayan Yalçın Geçer, babasını ve babaannesini öldüresiye dövüp, bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Görüntülerin hızla yayılması sonrası harekete geçen polis ekipleri, zanlıyı evinde yakaladı. 

GÜNDEM 23.04.2022, 17:37 23.04.2022, 17:42
Babasını ve babaannesini öldüresiye döven zanlı yakalandı!

Akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen Yalçın Geçer, kısa süre önce sosyal medyada paylaştığı görüntülerle gündem oldu. Babasını ve babaannesini sopalayarak döven şahıs, videodaki konuşmasında da tehditler savurdu. 

Babası ve babaannesine sopa ile saldırdı

Narlıdere’de gerçekleşen bu olay sonrası, Geçer’in babası ve babaannesinin vücudunda derin yaralar oluştu. Görüntülerin kısa sürede yayılması ile birlikte polis ekipleri de zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Kısa sürede kimliği ve ikamet ettiği adres tespit edilen zanlı, evine yapılan baskında yakalandı. 

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Geçer, işlemlerinin tamamlanması sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sopalı saldırıya uğrayan baba Göksel Geçer ile babaanne Fatma Geçer ise tedavileri için hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerde Göksel Geçer ve Fatma Geçer’in sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi. 

Yorumlar (0)