Babadan FETÖ imamına meydan dayağı!

Ankara'da bir baba, 15 Temmuz sonrası üsteğmen oğlunun örgütten ayrılmak istemesine karşın peşini bırakmayıp evlerinin önüne kadar gelen FETÖ imamına meydan dayağı attı.

GÜNDEM 16.07.2019, 11:55
Babadan FETÖ imamına meydan dayağı!

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan oğlunu Ankara Adliyesi’ne götüren baba, “Oğlumu örgütten kurtarın, imam peşini bırakmıyor. Eti sizin kemiği benim” diyerek savcıya teslim etti.

Başkent Ankara’da yaşayan baba, 15 Temmuz sonrası oğlunun örgütten ayrılmak istemesine karşın sorumlu mahrem imamın peşini bırakmadığını ifade ederek, bir keresinde imamın evlerinin önüne kadar geldiğini, bunun üzerine bu kişiyi tekme-tokat döverek gönderdiğini ahlattı. Savcının talimatıyla emniyete gönderilen üsteğmen, itirafçı olarak her şeyi anlattı ve serbest bırakıldı.

Kimliği güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli genç üsteğmen, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü)’den kopmak istedi. Fakat Fetullahçı Terör Örgütü'nün sözde Hava Kuvvetleri Komutanlığı sorumlusu olan imam, genç üsteğmenin peşini bırakmadı. Önce telefonla aranan üsteğmen, görüşmek istemediğini defalarca vurgulamasına rağmen terör örgütünün mahrem imamı ısrarcı tutumundan vazgeçmedi. Havacı üsteğmen, bir süre sonra telefonlara cevap vermemeye başladı. Bunun üzerine FETÖ'nün mahrem imamı, genç üsteğmenin Yenimahalle’de yaşadığı evinin önüne kadar gitti.

Üsteğmenin babasından teröriste meydan dayağı!

Mahrem imamını kapıda havacı üsteğmenin babası karşıladı. Oğlunun peşini bırakmasını isteyen baba, mahrem imamı kapı önünde tekme tokat dövdü. Baba FETÖ'cü teröriste, “Bir daha sakın kapımıza gelme. Erkeksen git, beni polise şikâyet et” diye bağırdı. Öfkeli baba, daha sonra oğlunu da alarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Terör Suçları Soruşturma Bürosu’na gitti. Baba, oğlunu okul çağında cemaat olarak anılan örgüte, “tamamen dini amaçla gönderdiğini fakat 17 Aralık ve 15 Temmuz süreçlerinden sonra bu yapının gerçek yüzünü gördüklerini” samimi bir şekilde anlattı. Cumhuriyet gazetesinden Alican Uludağ'ın haberine göre savcıya, “Oğlumun eti senin, kemiği benim” diyen baba, tüm yaşadıklarının özetini geçti. Savcının talimatıyla baba-oğul Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi. Emniyet’te itirafçı olan üsteğmen, tüm cemaat geçmişini anlattı ve kendisinden sorumlu abilerin ve aynı hücrede yer aldıklarının isimlerini tek tek verdi.

Yorumlar (0)