Babacan'dan 'Sezen Aksu' çıkışı

'Şahane Bir Şey Yaşamak' adlı şarkısı sebebiyle eleştiri okları üzerinde toplanan sanatçı Sezen Aksu'ya destek veren Ali Babacan "Şarkı sözlerini çarpıtan bu zihniyet Türkiye'ye yalnızca kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu’nun hedef alınması asla kabul edilemez." dedi.

GÜNDEM 18.01.2022, 00:06 18.01.2022, 17:23
Babacan'dan 'Sezen Aksu' çıkışı

Söz yazarı ve sanatçı Sezen Aksu, iki hafta evvel 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Fakat 'Minik Serçe'nin şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya..." ifadeleri sert tepki çekti.

Sosyal medya mecralarındaki bazı kullanıcılar Sezen Aksu'nun dini değerlere hakaret ettiğini öne sürerek dava açılması gerektiğini kaydedip, sert bir dille tepki gösterdi.

"Kabul edilemez"

Diğer yandan, birçok sanatçı ve siyasetçi de Aksu için destek mesajları paylaştı.

Son olarak DEVA Partisi lideri Babacan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla, ünlü sanatçıya destek verdi.

Babacan, "Ülkemiz ancak ifade ve fikir hürriyeti zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını yaparken hür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan bu zihniyet Türkiye'ye yalnızca kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu’nun hedef alınması asla kabul edilemez." sözlerini sarf etti.
 

Yorumlar (0)