Azerbaycanlı gençler Çavuşoğlu için video çekti!

Azerbaycanlı gençler, Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etmek için özel bir video hazırladı.

GÜNDEM 03.12.2020, 11:52
Azerbaycanlı gençler Çavuşoğlu için video çekti!

Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destek sebebiyle gurur duyduklarını ifade eden Azerbaycanlı gençler, özel bir video hazırlayarak, Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ettiler.

Kardeş ülke Azerbaycan'ın terör devleti Ermenistan'ın işgali altındaki öz topraklarını azat etme mücadelesinde Türkiye'nin sağladığı destek sebebiyle teşekkürlerini ileten Azerbaycanlı gençler, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu için hazırladıkları özel video ile duygularını dile getirdiler.

Video ilk olarak Azerbaycan askerlerinin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na seslenişi ile başlıyor. Azerbaycan askerleri, Türkiye'nin Azerbaycan'ın haklı davasında yanında olduğunu, Türk'ün birlik ve beraberliğini tüm dünyaya gösterdiğini söylediler.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun Azerbaycan'a özel sevgisinin, dikkatinin ve desteğinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden askerler mesajlarını tamamlarken, "Karabağ Azerbaycan'dır. Yaşasın Türkiye-Azerbaycan kardeşliği." diyerek bitirdiler.

Azerbaycan'ın farklı bölgelerinden gençler, gazi çocukları ve vatandaşların Mevlüt Çavuşoğlu'na seslendiği videoda, "İki devlet, Bir millet" vurgusu yapıldı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na saygı, teşekkür ve sevgilerini dile getiren Azerbaycan Türkleri, Türkiye'nin Azerbaycan'a desteğini her zaman hissettiklerini, en son yaşanan Dağlık Karabağ savaşında, Azerbaycan'ın adalet ve hak yürüyüşünde bir kez daha şahit olduklarını belirttiler.

Bir gazi kızı, Azerbaycan'dan Türkiye'ye sevgi ve selamlarını gönderdiğini ifade etti.

Videoda Mevlüt Çavuşoğlu'na seslenen Azerbaycanlı gençler, "Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın bir olup Türk'ün birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini ve gücünü bütün dünyaya gösterdiklerini, Türkiye ile Azerbaycan'ın zafer sevincini birlikte yaşadığını, Türkiye'nin hep Azerbaycan'ın yanında durduğunu, her zaman birlikte olduğunu dile getirdiler ve hep bir ağızdan "Yaşasın Türkiye-Azerbaycan kardeşliği." cümlesiyle Mevlüt Çavuşoğlu'na seslendiler.

Yorumlar (0)