Azerbaycan, 2 Ermeni Su-25'ini yere çaktı!

Muzaffer Azerbaycan ordusu, cenk meydanından kaçıp sivillere saldıran korkak Ermenistan ordusunun 2 adet Su-25 savaş uçağını yere çaktı.

GÜNDEM 29.10.2020, 13:44
Azerbaycan, 2 Ermeni Su-25'ini yere çaktı!

Cenk meydanında kahraman Azerbaycan ordusu karşısında duramayan ve kahpelere yakışır biçimde sivil yerleşim yerlerine saldıran katil Ermenistan ordusu dün Berde kentini hedef alan saldırısında 21 sivil şehit olmuş, 70 sivil de yaralanmıştı.

Azerbaycan lideri Başkomutan İlham Aliyev ise Ermenistan ordusundan bu savaş ve insanlık suçunun intikamının alınacağı yeminini etmiş, dün gece cephenin Hocavend, Fuzuli ve Gubadlı istikametlerinde Ermeni ordusuna ağır zayiat verdirilmiş ve Birinci Ordu Komutan Yardımcısı Albay Artur Sarkisyan öldürülmüştü.

252 Ermeni tankını imha ederek adeta karada Ermeni ordusunu felç eden Azerbaycan ordusu, öğle saatlerinde 2 adet Su-25'i vurarak düşürdü.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı az önce yazılı açıklama yaparak yerel saatle 13.18'de ve 13.20'de cephenin Gubadlı yönünde Ermenistan ordusuna ait 2 adet Su-25 savaş uçağının Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulunduğunu ve iki uçağın da peş peşe Azerbaycan hava savunma sistemleri tarafından havada imha edildiğini duyurdu.

Yorumlar (0)