Aynı firma, aynı mevki, benzer kaza: 17 yaralı

Bilecik'te aynı istikamette seyreden otobüs ve tırın çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı. Yolcular, otobüs şoförünün uyuduğunu ileri sürdü.

GÜNDEM 04.01.2020, 13:28
Aynı firma, aynı mevki, benzer kaza: 17 yaralı

Edinilen bilgilere göre Bilecik'ten Eskişehir istikametine seyreden Mesut K. yönetimindeki 16 ABE 819 plakalı yolcu otobüsü, Tünel Restoran önünde seyreden Rıza K. kontrolündeki 67 AZ 697 plakalı tıra arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada yolcu otobüsü içinde bulunan 24 yolcudan 2'si sıkışarak, 17'si ise darbeden dolayı çeşitli yerlerinden yaralandı. Sıkışan 2 yolcu AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı) ekipleri tarafından çıkartılırken yaralılar olay yerine gelen çok sayıda ambulansla Bilecik ve Bozüyük Devlet Hastanelerine götürüldü.

"Otobüs sürücüsü uyudu" iddiası

Trafik kazasında otobüs sürücünün uyuduğu ileri sürülürken, aynı firmaya ait yolcu otobüsü yaklaşık 1 hafta önce aynı mevkinde aynı şekilde kaza yapmış, o kazada da 2'si ağır 6 kişi yaralanmıştı.

Diğer taraftan trafik kazası sebebiyle kapanan Bozüyük-Bilecik karayolu araçların kaldırılmasından ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Yorumlar (0)