Askerimizi şehit eden 4 terörist öldürüldü

Hakkari ilinin Çukurca ilçesi sınır bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısının ardından çıkan çatışmada bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz de yaralandı.

GÜNDEM 26.07.2019, 14:46
Askerimizi şehit eden 4 terörist öldürüldü

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrasında çıkan çatışmada bir askerimiz şehit düştü, bir askerimiz ise yaralandı. Bir askerimizin şehit olduğu bir askerimizin ise yaralandığı saldırıyı düzenleyen 4 terörist, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilerek etkisiz hale getirildi.

MSB'den (Milli Savunma Bakanlığı) yapılan yazılı açıklamada, Hakkari ilinin Çukurca ilçesi sınır bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerin saldırısı sonrası çıkan çatışmada bir askerimizin şehit düştüğü, bir askerimizin de yaralandığı bildirildi.

Çatışmanın çıktığı bölgede hava destekli operasyonların sürdüğü ayrıntısının da paylaşıldığı Milli Savunma Bakanlığının açıklamasında, şu bilgiler verildi:

"Saldırıyı gerçekleştiren bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 terörist Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde yerleri belirlenerek etkisiz hale getirilmiş, kahraman silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmamıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, olayda yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz."

Yorumlar (0)