"Asker eğlencesi" terörü bir can daha aldı

Maganda kurşunu yine can aldı. Samsun'da "asker eğlencesi" adı altında yapılan rezillik bir kişinin canına mal oldu.

GÜNDEM 28.11.2019, 08:58
"Asker eğlencesi" terörü bir can daha aldı

Son zamanlarda "asker eğlencesi" adı altında yapılan eşkıyalıklara bir yenisi daha eklendi. "Asker eğlencesi" diyerek terör estirenler ve halkın huzuru bozanlar bir kişinin ölümüne neden oldu.

Samsun'da asker eğlencesi sırasında havaya tabancayla açılan ateş sonucu 28 yaşındaki bir genç kazara vurularak yaşamını yitirdi.


 
"Asker eğlencesi" terörü, Samsun ilinin Çarşamba ilçesinin Osmanlı Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Alınan bilgilere göre, askere gidecek gençler için düzenlenen sözde eğlence sırasında kimliği belirsiz kişiler tarafından tabancayla havaya rastgele ateş açıldı. Tabancaların birinden çıkan kurşun "asker eğlencesinin" yapıldığı yerde, Osmanlı Mahallesi Muhtarı Süleyman Gazan'ın oğlu Aşkın Gazan'a isabet etti. Kazara vücuduna kurşun isabet etmesi sonucu vurularak yere düşen Aşkın Gazan ağır yaralandı. Muhtar olan babası Süleyman Gazan tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan Aşkın Gazan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aşkın Gazan'ın cenazesi otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Jandarma silahla ateş edenlerin tespiti için çalışma başlatırken, cinayet olayıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)