Artvin’de korkutan anlar! Üç katlı otel alevlere teslim oldu

Artvin'de bulunan bir otelin çatı katında meydana gelen yangın korkutan anlar yaşattı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, üç bloktan oluşan oteli tamamıyla etkiledi.

GÜNDEM 10.07.2022, 16:15 12.07.2022, 09:07
Artvin’de korkutan anlar! Üç katlı otel alevlere teslim oldu

Artvin’in ilçelerinden olan Yusufeli’nde bulunan bir otelde meydana gelen yangın panik dolu anların oluşmasına sebep oldu. Alevlerin kısa bir süre içerisinde büyüdüğü yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı. Yangından misafirlerin ve otel personellerinin etkilenmediği belirlendi.

Üç katlı oteli etkisi altına aldı

Alınan bilgilere göre hadise, saat 13.00 sularında ilçeye bağlı bulunan Kananet Mahallesi'nde yaşandı. Henüz tespit edilemeyen bir sebeple oluşan yangın üç bloktan meydana gelen üç katlı oteli etkiledi.

Otel kullanılamaz hale geldi

Çevredekilerin ihbarı sonrasında Yusufeli Belediyesi itfaiye ekipleri, olay yerine gelerek yangına müdahalede bulundu. Rüzgârın etki ettiği yangın daha da büyüdü. Ekipler ilçe belediyelerin itfaiyelerinden de yardım talep etti. Vatandaşların da yardım ettiği çalışmalar sonrasında yangın kontrol altına alındı. Otelin büyük bir alanının kullanılmaz duruma geldiği belirlendi.

Yorumlar (0)