Arnavutköy’de dikkat çeken görüntü

Arnavutköy’de bir oto kiralama firmasının otoparkında bulunan onlarca sıfır otomobil, drone ile havadan görüntülendi. İnternette yayınlanan görüntüler dikkat çekti. 

GÜNDEM 03.01.2022, 13:51 04.01.2022, 09:02
Arnavutköy’de dikkat çeken görüntü

Döviz kurundaki ani dalgalanmaların ardından pek çok otomobil firması, bayilerde araç kalmadığını belirterek vatandaşlara satış yapmaktan kaçınmıştı. Buna karşın pek çok bayinin kapalı ve açık otoparklarında onlarca sıfır aracın park edilmiş halde istiflendiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile stokçuluk yapanlara karşı denetimler başlatılmış ve bunu yapan kişiler ile firmalara yüksek oranda cezalar yazılmıştı. 



Ceza ödeyip akıllanmayanlar var 

Araç kiralama ve galeri sahipleri arasında ceza ödeyen pek çok kişi olmasına karşın Türkiye’nin dört bir yanından zaman zaman gelen görüntüler, markaların hala akıllanmadığını gösteriyor. Arnavutköy’de görüntülenen bir oto kiralama şirketi, çoğu sıfır olan elindeki araçların tümünü yüksek duvarlarla çevrili çayırlık bir alana dizdi. İşletme önündeki araç sayısından kat kat fazla aracın bulunduğu çayırlık, drone ile havadan görüntülendi. Görüntüler ise internete sızdırıldı. 

Yorumlar (0)