Arnavutköy’de çekiciler arabaları bıraktı vatandaşları taşıdı 

Arnavutköy’de etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle yolda ya da araçlarında mahsur kalan vatandaşların imdadına çekiciler yetişti. Çekiciye bindirilen vatandaşlar, en yakın kapalı tesise ulaştırıldı. O anları kaydeden bir kişi ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi. 

GÜNDEM 25.01.2022, 07:57 25.01.2022, 09:43
Arnavutköy’de çekiciler arabaları bıraktı vatandaşları taşıdı 

İstanbul, yoğun kara teslim olmuşken vatandaşların en çok zorlandığı konu ulaşım oldu. Günlerdir süren kar macerasında binlerce araç ve insan yolda kaldı. Karayolları ekipleri, polis ekipleri, belediye ekipleri gibi farklı grupların yardım eli uzattığı İstanbullulara bir destek de çekicilerden geldi. 



Saatlerdir evlerine ulaşamamışlardı 

Dün İstanbul’da mesainin erken bitmesine karşın gece saatlerine kadar yollarda olan vatandaşlar vardı. Araçlar ve yollar karla kaplandığı için mesafe kat etmekte zorlanan halkın imdadına çekiciler yetişti. Araçlarını yol kenarlarına çeken vatandaşları dorsesine alan çekici, onlarca insanı en yakın kapalı tesise ulaştırdı. Bu sırada bir kişi de kamerasıyla o anları kaydetti. Toplam 6 şeritli Arnavutköy yolunda kimsenin hareket edemediğini belirten vatandaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sitem etti. 

Yorumlar (0)