Anteni ayarlayacaktı, ölümden döndü!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde ikamet eden bir vatandaş, televizyon anteni ayarlamak için evinin çatısına çıktı. Bir süre sonra dengesine kaybeden yaşlı adam, yüksek mesafeden sert şekilde düştü. 

GÜNDEM 13.04.2022, 09:42 13.04.2022, 16:21
Anteni ayarlayacaktı, ölümden döndü!

4 katlı binanın çatısına çıkan Mehmet Şen (73), bir türlü net göstermeyen televizyonu sebebiyle anteni ayarlamak istedi. Eşinin ‘Oraya çıkma’ uyarılarını dikkate almayan yaşlı vatandaş, çatıya çıkarak anteni düzeltmeye çalıştı. 

Hayati tehlikesi bulunmuyor

Bir süre sonra dengesini kaybeden ve sert şekilde 2. katın çatısına düşen Mehmet Şen, şans eseri yaralı olarak kurtuldu. Mehmet Şen’in çatıdan düştüğünü ise mahallede o an balkona çıkan bir tanıdığı fark etti. Yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İtfaiye personellerinin çalışması ile düştüğü bölgeden indirilen yaşlı vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. 

Bacağının kırıldığı anlaşıldı

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Mehmet Şen’in bacağının kırıldığı tespit edildi. Şen, tedavi altına alınmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

“Defalarca ‘gitme’ diye uyardım”

Binada yaşanan korku dolu anları anlatan Mehmet Şen’in eşi Sebahat Şen, “Televizyonda görüntü sorunu vardı, net çekmiyordu. Antene çıkıp bakmak istedi. Anten bizim çatıda bulunuyor, tehlikeli bir yerde. Defalarca ‘gitme’ diye uyardım. Beni dinlemedi, çıkmış yine çatıya. Sonrasında da maalesef bu olayı yaşadık” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)