Antalya’da sokak savaşı: 3 yaralı 

Antalya Kepez’de, uzun süredir husumetli olan iki grup arasında kafede başlayan tartışma sokağa taştı. Silahların ve sopaların konuştuğu kavgada 3 kişi yaralandı. 

GÜNDEM 17.05.2022, 09:37 17.05.2022, 15:42
Antalya’da sokak savaşı: 3 yaralı 

Olay, önceki gece Kafeler Caddesi’nde meydana geldi. Uzun süredir aralarında anlaşmazlık olan ve arkadaşlarının araya girmesiyle birkaç gün önce barıştırılan iki grup, olay gecesi şans eseri aynı kafede bir kez daha denk geldi. Kısa sürede iki grup arasında yan bakma tartışması başladı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. 

Sokak savaş alanına döndü

Kafede başlayan tartışma sokağa taşınca bölge adeta savaş alanına döndü. Silahların sıkıldığı kavgada sopalarla karşı gruba saldırı gerçekleştirildi. Kavganın büyümesi sonrası bölge halkı büyük panik yaşayarak polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. 

Yaralıların sağlık durumu iyi

Sokak ortasında yaşanan kavgada ateşlenen bir merminin bölgedeki araca isabet ettiği belirtildi. Olayları kontrol altına alan polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü. Kavgada yaralanan M.C., R.F. ve o sırada sokak üzerinden geçmekte olan B.U., ambulanslar eşliğinde bölge hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kavgada kullanılan muşta, sopa ve iki silahı delil olarak aldı. 

Sokak, trafiğe bir süre kapatıldı

Bir süre trafiğe kapatılan sokak, olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmalarını sonlandırmasıyla birlikte yeniden yaya ve araç geçişine açıldı. Emniyete götürülen 3 şüpheli ifadeleri alınıp işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek. Kavga sonrası firar eden diğer zanlıların yakalanması için de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Görgü tanıkları, silahın 7 kez ateşlendiğini belirtti

Kavganın başladığı sırada kafede bulunan Adem K., “Kısa süre sonra silah sesleri duyulmaya başladı. Sesleri duyunca hemen kendimi dışarı attım. Ortalık karışmıştı, yaralılar vardı. Yaralı gördüğüm çocuğun yanına gittim, pansuman yapmaya çalıştım. Kasık bölgesinde yaralar vardı. Yanılmıyorsam 7 kez silah sıkıldı. Önceden husumeti olan iki grubun arasındaki bir kavgaymış sanırım. Ancak insanlar büyük korku yaşadı. Kafedeki insanlar da bir anda oturdukları yerden fırladılar, ne yapacaklarını şaşırdılar. Sözlü tartışma olarak aralarında bir şeyler olmuştu ama olayın bu kadar büyüyebileceğini düşünmemiştik. Polis ekiplerinin gelmesiyle olaylar yatıştı. Sanırım 3 kişi yaralandı. Polis ekipleri gelince kaçışanlar da oldu. Gerçekten herkes açısında korkutucu bir geceydi” ifadelerini kullandı. Sokak ortasında yaşanan büyük kavga, bölgede yer alan vatandaşlar tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar (0)