Antalya'da milyonluk yangın! 250 motosiklet küle döndü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, motosiklet satışının yapıldığı işletmede meydana gelen yangında, 3 milyon TL değerinde 250'den fazla motosikletin yandığı ve kullanılamaz hale geldiği belirtildi. 

GÜNDEM 24.12.2021, 12:53 24.12.2021, 14:53
Antalya'da milyonluk yangın! 250 motosiklet küle döndü

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 4 katlı bir binanın giriş katında yer alan motosiklet satışının yapan işletmede yangın çıktı. 

250’yi aşkın motosiklet hurdaya döndü

Henüz nedeni bilinmeyen yangında İsmet İlhan’a ait olduğu belirtilen iş yerinden dumanların çıktığını fark edenler, hemen durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin uzun çabaları neticesinde kontrol altına alınan yangında, 250’den fazla motosikletin küle döndüğü açıklandı. İş yeri de alevler sebebiyle kullanılmaz duruma gelirken, ortaya çıkan zararın 3 milyon TL’ye yakın olduğu aktarıldı.

“Hortumla müdahale etmeye gayret ettim”

Evinin balkonundan, yangına hortumla müdahale eden vatandaşlardan H. İbrahim Tutuş, "Evde çocuklarla oturuyorduk. Aniden kötü bir koku geldi. Kokunun gelmesiyle birlikte aşağıya baktım ve yangını gördüm. Her yer bir anda duman oldu. Bu kadar büyük olacağını düşünemedim. Bu yüzden balkonu yıkadığımız hortumla müdahale etmeye çalıştım. O Bu sebeple evin içi tamamen duman doldu." sözlerini kullandı.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili itfaiye ekiplerinin çalışması devam ederken, olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Yorumlar (0)