Antalya’da iki kadının akıl almaz kavgası! Saç başa anlar kamerada

Antalya’da caddenin orasında meydana gelen kavga görenleri şaşkına çevirdi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga eden kadınlardan bir tanesi diğerini yere düşürüp tekmeledi. Yaşanan olay ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

GÜNDEM 04.07.2022, 15:36
Antalya’da iki kadının akıl almaz kavgası! Saç başa anlar kamerada

Olay Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Henüz tespit edilemeyen bir sebeple iki kadın birbirini sert şekilde darp etti. Sokakta başlayan kavga yolun ortasına kadar taştı. Kavga anında çekilen görüntüler ise kavganın şiddetini gösterdi.

Kavga anları kameraya yansıdı

Çevredekilerin anbean görüntülediği kavga anlarında kadınlardan bir tanesi diğerini trafik akışı olan yola yatırdı. Daha sonrasında ise kafasına birçok defa tekmeler attı. Ağır şekilde darp edilen diğer kadın ise çığlıklar attı. Kavganın yaşandığı bölgeden geçmekte olan araç sürücüleri ise olay yaşanmıyormuş gibi davranarak yollarına devam etti.

Yola yatırdı, darp etti

Caddenin ortasına düşürdüğü kadının başını birçok kez tekme ve tokatla darp eden kadın, ayağa kalkıp yeniden tekmelemeyi sürdürdü.

Araç sürücüleri kavgayı umursamadı

Kavganın yaşandığı sırada yoldan geçmekte olan bazı sürücülerin ise durumu umursamadıkları dikkatlerden kaçmadı. Kavganın sonlarına doğru yanlarına yaklaşan bir otomobilin içerisindeki sürücüye birbirleri için şikâyette bulunan kadınlar, sonrasında bölgeden uzaklaştı.

Yaşanan olay ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına alındı.

Yorumlar (0)