Antalya’da havalar ısındı! Maskeler unutuldu!

Koronavirüste vaka sayıları artan ve kırmızı iller kategorisine giren Antalya’da havalar ısınınca hem sosyal mesafe hem de maskeler unutuldu.

GÜNDEM 22.03.2021, 17:06
Antalya’da havalar ısındı! Maskeler unutuldu!

Turizmin beşiği olan Antalya, 100 binde 119 vaka sayısını aşarak, kırmızı kategorideki iller arasına girdi. Ancak vaka sayılarındaki artışa rağmen, sosyal mesafeye uymayan vatandaşlar sıcakların da etkisiyle maskelerini de takmadı.

Antalya’da denetim yapan polis ekipleri, maskesiz dolaşanları ikaz ederek bilgi verdi. Görüntü alındığını fark eden bazı vatandaşlar ise kameralara maskesiz poz verdi.

‘Evde dura dura patlayacağız’

Vatandaş Ramazan Kunduracı, kalabalığın Antalya için gayet normal olduğunu belirterek, “Keşke kırmızıya dönmeseydi, duyarlı olsaydık. Açılınca vatandaşlar gelmeye başladı” diye konuştu.

İnsanların evde oturmaktan canlarının sıkıldığını ifade eden Kunduracı, “Korka korka çıkıyoruz. Evde dura dura patlayacağız. Patlamaktansa hastalık daha şey geliyor” açıklamasında bulundu.

‘Koronavirüsten korkmuyorum’

Koronavirüsten korkmadığını belirten bir diğer vatandaş Mehmet Erdem ise, “Allah nasibime korona olmayı yazmadıysa ben olmam” dedi.


 

Yorumlar (0)