Antalya’da binlerce polisle uyuşturucu operasyonu yapıldı

Antalya şehir genelinde binlerce polisin katılımıyla uyuşturucu operasyonu icra edildi.

GÜNDEM 17.03.2021, 09:22 17.03.2021, 14:47
Antalya’da binlerce polisle uyuşturucu operasyonu yapıldı

Kentte uyuşturucu ticareti yaparak gençleri zehirleyen ve haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şahıslara yönelik 2 bin 500 polisin katılımıyla 200 ayrı adrese operasyon yapıldı.

 3 ilçede operasyon yapıldı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kente bağlı üç ayrı ilçede uyuşturucu ticareti yapanların tespit edilerek yakalanması için uzun soluklu bir çalışma başlattı.

Operasyon için gerekli tüm hazırlıklarını tamamlayan Narkotik ekipleri, Muratpaşa, Kepez ve Aksu ilçelerini kapsayacak şekilde 2 bin 500 polisle 200 farklı adrese eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Özel harekâtta destek verdi

Narkotik detektör köpeklerinin de katıldığı geniş çaplı operasyona öte yandan özel harekât ekipleri de destek verdi. Ayrıca polis helikopteri ise havadan operasyona destek verdi.

Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken adreslerde yapılan aramalar neticesinde de bir miktar uyuşturucunun ele geçirildiği öğrenildi.

Baskın için önlem almışlar

Baskın yapılan adreslerde şüphelilerin, polislerin gelişini takip etmek ve önlem almak amacıyla bazılarının evlerinin girişine kamera taktırdığı bazılarının ise giriş kapılarına pitbul cinsi köpekler bağladığı görüldü.

Yorumlar (0)