Antalya’da akıl almaz olay! Çakmak istediği genç kadınları darp etti

Elif Dağdelen ve arkadaşı Ada, parkta salıncakta sallanırken yanlarına yaklaşarak sigarası için çakmak isteyen bir kişi tarafından darp edildi.

GÜNDEM 21.06.2022, 14:12 21.06.2022, 17:38
Antalya’da akıl almaz olay! Çakmak istediği genç kadınları darp etti

Antalya’da, Konyaaltı sahilinde, geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde salıncağa binen Elif Dağdelen ve Ada isimli kadınlara, tanımadıkları bir şahıs yaklaşarak çakmak istedi. Çakmağın olmadığı cevabını alan kişi ısrarlarına sürdürünce kadınlar, şahıstan gitmesini istedi.

Çevredekiler yardıma koştu

Zanlı, ayağa kalkan Elif Dağdelen’in burnuna kafa atarak olay yerinden uzaklaşırken, Dağdelen’in yardım çığlıkları çevrede bulunan vatandaşları harekete geçirdi. Burnunda tampon yapılan ve kayma olan Dağdelen, aldığı raporla birlikte şüpheliden şikayetçi oldu. Polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

“’Lütfen gider misiniz?’ dedim, kafa attı”

Elif Dağdelen, yaşadıkları karşısında şok uğradığını dile getirerek, “Normal her insan gibi salıncakta sallanmaya başladık. Aradan kısa bir süre geçti. Hiç tanımadığımız bir şahıs yanımıza gelerek çakmak talep etti. ‘Biz de çakmağımız yok’ dedik. Ondan sonra bize karşı, 'Peki ben şimdi bu sigarayı nasıl yakacağım' diye cevap verdi. Biz de bu durumun bizim sorunumuzun olmadığını ve yanımızdan gitmesini istedik. Rahatsız bir surat ifadesi takınarak gülümsedi. Sonra salıncaktan kalkmak durumunda kaldım, 'Lütfen gider misiniz?' demem kalmadan burnuma kafa attı. Sonra bir anda koşmaya başladı. Arkasından koşturan arkadaşım zanlıyı yakaladı. Bu durumu gören vatandaşlar ise şahsı darp etti” dedi.

“İstedikleri cevabı alamayınca darp ediyorlar”

Burnunda kayma olduğunu dile getiren Dağdelen, “Çok şükür kırılmamış. İki gün kadar tampon takılıydı. Bugün çıkarttık, doktordan darp raporu aldım ve zanlı hakkında şikâyette bulundum. Arkadaşımla huzurlu bir şekilde gezemedik. Tek istediğimiz salıncakta sallanmak ve biraz sonra evimize ulaşmaktı. Biz kız kıza içimiz rahat bir şekilde gezemeyecek miyiz? Bizi bu şekilde rahatsız ediyorlar, sonra istedikleri cevabı vermeyince darp ediyorlar" ifadesinde bulundu.

“Parka gitmeye korkuyoruz”

Olay anında Elif Dağdelen’in yanında olan arkadaşı Ada ise, “Salıncakta sallanmayı çok seviyorum. Arkadaşımdan da rica ettim. Sonra çakmak isteyen bir şahıs geldi. Bizi rahatsız ediyordu ve gitmesini istedik. Görmek istediğini göremeyince arkadaşıma kafa attı. Bana da elinin tersiyle vurdu. Çevredeki bulunan vatandaşlar şahsa müdahale de bulundu. Bütün raporlarımızı toplayıp şahıstan şikayetçi olduk. Artık parka gitmeye korkuyoruz. Aynı olaylar başımıza gelir mi diye endişeliyiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)